Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2013 17:52:11 - tipik

Menší zlo, ne velkou změnu

teď to bude zajímavé.Řekl bych fičák.Jestli vyhraje Zeman,zkusí rozložit co nejvíce na úkor SPOZ .. ČSSD a strana KSČM bude mít problémek...jestli vyhraje Šláfnberk bude vám dávat v případě TEORETICKÉHO úspěchu ve volbách jako levici zahulit....tyto volby mě připoměly mobilizaci studentů,proti vám v Praze...musím konstatovat,že to samé a zřejmě silnější bude příští rok,proti KSČM...dnes je slovo komunista nadávkou...teda mezi velkou částí mladé generace..politika pravicových medií nese své prvé úspěchy a ten kraj jim leží v žaludku jako kámen...podle mne ještě stále se má velká část národa výborně a jak se říká neryje nosem v zemi-a před volbama zřejmě koalice povolí náhubek,aby české ovečky vystrašila vrahy komunisty a nahnala je ke svým urnám...njn jsem zklamán:-).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2013 23:12:26 - Ing. Jiří Dolejš

přijměme nyní realitu jaká je - v téhle fázi nejde o ryzí levicovost kandidátů ale o to zda volit kandáta z vládních lavic (konzervativec Scwarzenberg) a nebo člověk s poněkud jiným viděním světa (pragmatický liberál Zeman). Píši poněkud  - tedy až tak výrazně se nelíší,. jde o volbu menšího zla. Signál větší změny tyhke volby prostě nejsou.

Kdo nechce knížete, volí (asi mnozí se sebezapřením) zemana. Tak to je a pokud jde o dopady na levici, která zlstala pod svými možnostmi už ve chvili kdy se nedokázala v této věci více zblížit - tak minimalizovat škody s ohledme na volby, které teprve rozhodnou, tedy volby parlamnentní.