Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2013 7:57:02 - tipik

Co s prezidentským nadělením

dle mne se pravice díky mládí,které si opravdu perfektně nasměrovala i díky školám , dokáže opravdu mobilizovat na maximum-i pomocí medií.Levicový klasický - středně věký a starší volič,sledující TV je myšlenkami jinde a myslím si,že netuší tito lidé ani po tomto debaklu levice,jaká bije.Vidím to ve svém okolí.Oni nevěřili údajnému mládí Diensbiera-Zemana mají zaškatulkovaného jako BYLO V TÉ DOBĚ DOBŘE...Možná to bude znít nadneseně,ale já si myslí,že TEĎ JE poslední šance,jak blížící se katastrofu,jménem mladí lidé-voliči pravice podemlít...PRACÍ NA ÚSTECKU .Záměrně nepíši karlovarsko,protože p.Novotný z ČSSD se mi nejeví jako člověk,jež bude poskytovat příliš prostoru KSČM pro nějakou OČIVIDNOU kladnou aktivitu..hejtman BUBENÍČEK má tvrdý úkol.PŘESVĚDČIT,že KSČM je ta lepší alternativa -lepší i než ČSSD-která bude mít SAMA SE SEBOU problém...a media do ní budou bít,aby se od KSČM odtáhla...vím,že má omezené možnosti,ale již to,že může vstupovat do ústeckých medií jako Hejtman a zde zveřejňovat své názory a případné pracovní úspěchy ,je také dobré...jak se ve volbách ukázalo,musí KSČM začít pracovat i na silných individualitách,které by oslovily voliče...p.Filip to bohužel není...Vy jste např.velice populární a známí člověk.Je to sice hloupé a může to vypadat jako pochlebování,ale jinak ZATÍM u vás populárnějšího člověka U NESTRANICKÉ veřejnosti nevidím..prostě i KSČM by konečně měla nějak zviditelňovat nějakou SVOU osobnost-přijatelnou pro velkou část veřejnosti-kolektivní šedivé vedení by mělo patřit minulosti.Musíte mít svou TVÁŘ jako mají VŠECHNY STRANY..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2013 10:48:30 - Ing. Jiří Dolejš

nyní bude důležité jak se vyvine v 2. kole účast - ona doporučení do Sobotky, paorubka či Filipa ještě neznamenají žes elidé hnou. Otázkou je   jak vyhranění příznivci levice a ti co volili J. Dienstbiera budou postupovat  a jak proběhne přechod jejich voličské přízně k rozpornému M. zemanovi. např. v severozápadních čechách byla účast jen 52%, kdyby to ještě kleslo tak to rpavciová města zlomí.

Potřeba  alespoň nějaké alternativy vůči současné vládní moci by měla zabrat.  Nenechme se ovládnout  zklamáním a neeskalujme spory o to kdo zavinil zjevnou nejednotu levice (24% Zemna a 16% Dienstbier to ukazuje). ČSSD bude muset nyní zvládnout svůj sjezd a pak přijdou volby 2014. Kauza Melčák, Pohanka vede ke střehu ale třeba i nepřímo pomoci Schewarzenvergovi - to by levicový volič neodpustil