Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2013 14:14:59 - Jitka Mrázková

Co chce levice ?

Díky. Snad jste si nemyslel, že já češka budu chtít mít na hradě švýcarského hajného,který zvedl pracku pro sviňárny v listopadu loňského roku. Zemana moc nemusím, ale je to rozhodně menší zlo. Stejně začínám být skeptik, protože protestující studenty podpořil v nátlakových akcích kníže na třeboňsku a i přesto, že studentů v dnešní době není tolik jako Husákových dětí,toho svého hajného tam zřejmě protlačí. Je mi líto, že se druhého kola nedostal J.D. Ale co už naděláme. Můžeme jen věřit,že za rok a čtvrt budou volby do P.S. a s "úspěchem " , který sklidil kandidát ODS půjde tato strana+její přisluhovači na smetiště dějin. Toto je ale také možné za podmínky, kdy si konečně socdemáci ujasní co vlastně chcou. Ať se jedná o ČSSD,LEV 21,SPOZ.Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.01.2013 14:18:34 - Ing. Jiří Dolejš

Je jasné že levicová opozice vysílá jasný signál Schwarzenberga na Hrad nevolit. je pžředstavitel jasné pravice a prezdient klaus musí být raněn slepotou, když říká že pravice v pretzdientských volbách prohrála. Kdo prohrál je ODS a samozřejmě též etrémní eurofobie. Výrazně levicový prezident  už letos nebude, snd příště, nyní jde jen o menší zlo.,

V 2. kole prezidentských voleb budou schazovány metráky hnoje a to je třeba přežít. Tou prioritou pro nás všechny se ale už nyní stávají blížící se parlamentí volby, které by levice měla  s dostatečnou převahou vyhrát. Tak neřešme kdo je noblesní a kdo buran a podobné mediální ptákoviny a soustřeďme se na jádro programových změn.