Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.01.2013 22:50:37 - Cmoud

Smysl pravo levé soutěže

Zdravim,z vasi odpovedi usuzuji ze jste 100%presvedcen o vitezstvi levice v par.volbach , asi mate pravdu ale myslim ze vase radost nebude mit delsiho trvani nezli 4 roky to je stejne dost na to ukazat jak jste se nezmenili a ocekavani lidi se vytrati spolecne s vasimi procenty.Vite ze uz se tak trochu tesim ,bude me to srat to jo ale pro to zahanbeni co vas ceka na otevrene zcene to stoji. Tak do roka a do dne ....... Pyše predchazi pad..... A tenhle bude primo na prdel :-) s pozdravem Patrik

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2013 15:48:20 - Ing. Jiří Dolejš

Málo věcí na světě je 100% jistých, tím méně výsledek voleb. Šance politické levice jsou dány výsledky vládnutí pravice minimálně od roku 2006. Jestli padla tahle "skvělá" koalice přímo na zadnici či zda má příjemné zlaté padáky v ČEZ, VZP, ČD atp atp. nechám k vašemu uvážení, ale fakt  je že v preferencích občanů už padla. Dnes už jí věří opravdu málokdo a do voleb se to moc nezmění.

Připravit se na převzetí podílu na moci není o pýše ale o odpovědnosti (viz koalice v krajích). Možnost vyměnit netáhnoucí poliutiky je smyslem demokracie.a může přinést lepší řešení. Takže děláte účet poněkud předčasně. Nechci vám brát vaši uhlířskou víru, že jen rpavice je to rpavé. S nástupem neoliberalismu v 90. letech a nekonzervativní "revolucí" se ale svět viditelně nezlepšil. Logicky je tedy čas na alternativu.