ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2013 18:06:03 - VolicPravicak

Celou ODS čeká spoustu práce

Hodně se spekuluje o potřebě výměny vedení strany, aby se ODS opět mohla dostat na výsluní. Co si o tom myslíte vy? A kdo rozhoduje o tom, zda podzimní Kongres strany bude volební či ne? Volební být nemá, ale mnoho členů to požaduje… A Co je podle vás příčinnou odlivů voličů od ODS? Volby jste na podzim prohráli především proto, že pravicoví voliči zůstali doma. Jak chcete ale docílit toho, že příště k volbám přijdou? Příští rok je přeci jen supervolební. Jsem vaším voličem, ale obávám se, že tentokrát vyjde můj hlas na zmar, ostatně jako v prezidentské volbě, kde jsem volil vašeho kandidáta a velmi mě zklamalo, že dozajisté nedostal podporu ani polovinu pravicových voličů

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2013 9:06:42 - PhDr. Tomáš Grulich
Dostat pravicové k voliče k urnám, a co více, přesvědčit je, že má smysl volit ODS, je náš hlavní úkol do nadcházejícího volebního roku. Pokud by volby byly dnes, patrně bych byl relativně skeptický. Ovšem nejsou, máme ještě rok času. Vzpomínáte co vše se za poslední rok na domácí i zahraniční politické scéně událo? Například před rokem nikdo ještě netušil, že M. Zeman vůbec bude kandidovat na prezidenta. Všeobecně se počítalo s vítězstvím J. Fishera a dnes je situace jiná. Úspěch ale pochopitelně nepřijde sám. Celou ODS čeká spoustu práce. Těšíme se na ni. Přes veškeré kompliakce se během volebního období této vlády podařilo schválit spoustu důležitých věcí a byla by škoda, kdyby přišly vniveč.