Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.06.2013 15:23:49 - Pavell

Jak zajistit lepší obsah vládnutí ?

víte,ne že bych přehnaně věřil zprávám co se dostanou do tisku či do vysílání,ale jak se říká,že na každém šprochu,pravdy trochu.Vy máte jedinečnou vlastnost takové věci bagatellzovat,ale co mi řeknete na to,že podle budoucích voleb budete mít dobře našlápnuto do vlády a konečně ukázat jak se dá vládnout opravdu čistě a nakonec socdemáci se raději rozhodnou pro stranu z pravice třeba TOPku.Budete s takovouto vládou souhlasit??Dáte jim své požehnání??Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.06.2013 20:18:52 - Ing. Jiří Dolejš
Červnové šetření preferencí STEM ukazuje pro KSČM 11,6% (oproti květnovým 10,6%). Protože skoro třetina neví, tak volební výsledek může být lepší. Jestli nechceme aby ČSSD hledala jinou oporu v pravo (spolu s KSČM vládne v9 krajích) tak musíme být lepší - v Praze se rpozhodal umožnit menšinovou vládu TOP09, to je pravda. také je rpavda že v roce 2002 kývli na vládu s lidovci a Unií svonody. Dnes je situave jiná - uvidíme co lidovci, popř, zemnaův SPOZ. Ale  TOP09. byla na druhém místě s 13% a to ještě tento výzkum nezachytil demisi Petra Nečase. nechci-li aby se  ČSSD rozhlíželo jinam, je třeba volit KSČM. To je jednoduchý závěr a doufám že ne bagatelizace.. Tedy pokud souhlasíte se mnou že to už chce pdstatnější změny a to směrem do leva (poprvé od roku 1989 - vlády u lte 1998 a 2002 byly pravicí výrazně deformovány). A že se mnou vidíte levici nikoliv jako rozhazovačnou ale sociálně odpovědnou. A že v KSČM nevidíte nostalgiky či populisty ale realisty.kteří zemi nezadluží ale pomohou postavit na nohy.