Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.06.2013 13:39:13 - klofatsch

RE: Devastace školství

Vážená paní docentko, za ministra Dobeše došlo k největší devastaci školství. Co jste jako pedagog a politik udělala, aby k tomu nedošlo? Odpovím si sám. Nic. Vůbec nic.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2013 11:06:40 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážený pane,   v období, kdy byl ministrem školství pan Dobeš, náš sněmovní výbor, jemuž předsedám, proti některým jeho plánům, stejně tak jako návrhům zákonů, poměrně jasně a ostře vystupoval. Podařilo se například zabránit špatně připravené reformě financování regionálního školství, při prohjednávání novely školského zákona se podařilo se uzákonit požadavek na transparentnost státních maturit a zachovat postavení školských rad, výrazných změn doznala při porjednání ve výboru novela zákona o pedagogických pracovnících - především v oblasti prostupnosti jednotlivých kvalifikací. Ministru Dobešovi se také nepodařilo ve Sněmovně projednat a schválit Dlouhodobý záměr vzdělávací soustavy, který je ministerstvo povinno předkládat.   Domnívám se proto, že naše role byla naopak aktivnější, než bývalo doposud zvykem.   S pozdravem   Anna Putnová