Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2013 14:31:42 - žluťásek

Dobrý den vážený pane prezidente,

již jsem se vás snažila oslovit přes meila co jste měl v "Zemanovcích" , ale nereagoval jste. Bude mi 50 let, a tenhle stát mne ..vlastně naší rodinu připravil už asi o 7 miliónů , a to díky neskutečné korupci jak na okresním soudě v České L9pě, tak na katastrálním úřadě tamtéž, tak v osobě zlodějského a podvodného exekutora, je to vše práce dnes již bývalé vlády, ...prostě se už přes tři roky soudíme o něco co jsem koupili, zaplatili, bylo nám to ukradeno, uplacený soud a policie nekonala, uplacený katastrální úřad , klidně přepisoval, a teď tam bydlí někdo jiný, a mi se soudíme dál. neuvěřitelně to už za ty tři roky stálo na advokátech, na tom že místo jedné domácnosti jsem nuceni žít ve 4, toho dojíždění( Praha, Děčín, Trutnov) a já se psychicky zhroutila byla z toho neschopná vycházet a jsem nyní kvůli tomu bez práce...úplně zničený život a okradená o vše co jsem si 30 let šetřila na stáří. Dám žalobu na stát do Štrasburku, pak vaše snaha snižovat

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2013 8:13:01 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, prosím, zašlete mi kopie veškerých materiálů na sekretariát mé kanceláře. Bez podkladů nejsem, bohužel, schopný reagovat na Váš dotaz.