Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2013 19:49:21 - capablanca_jet

Opravdu jsou ty přesuny pana Grebeníčka ukázkou vnitrostranické demokracie?

Pane poslanče, chápu, že s těmi daněmi nyní "šachovat" jakkoli je problém. Zřejmě nejen pravice a už vůbec levice. Odkud brát na to sociálno, že? Já myslím, že pokud to nepůjde lidem odhodlaným jí s rizikem na trh a podnikat a posílit jejich aktivity, nezmění se nic. Myslím, že Vaše návrhy stejně neprojdou a sotva by i tak co změnily.
S tou vnitrostranickou demokracií tom usnad nemůžete ani vy, i když, chápu, že to takto musíte říct. Nejsme ale všichni úplně tupí. Prostě pan Filip dal pokyn a vše se muselo změnit. Vás naopak drží pod krkem. A pravda je, že Vy to musíte chápat, že? Jen nám ostatním moc neblbněte hlavu. Prostě KSČM je produktem nespokojenosti, ne personální a myšlenkové připravenosti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2013 17:26:42 - Ing. Jiří Dolejš

1) v návratu k daňové progresi je významná programová shoda s ČSSD - k jednání je  jen mír a a dávkování s ohledem na ekonomickou situaci. Samozřejmě že je lepší se živit prací než z dávek, ale myslet musíte na oboje.

2) všechny kandidátky projednávaly jednotlivé kraje a potvrzoval Ústřední výbor strany, který je mění jen výjimečně - ale i zde se rozhoduje kolektivně a ne na povel. To pokud jde o změnu na JM kandidátce

3) pokud vám skutečně jde o myšlenkvou připravenost KSČM, diskutujme prosím náš volební program - rozhodně se nechci ani já ani mí kolegové na stranických kanddátkách jen vézt na nespokojenosti