JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2013 10:40:34 - Petrlík

Antl řídil opilý, ale může být prospěšný jinak.

Pane Antle, proč říkáte, že jste politicky nepřijatelný? V minulosti jste přijatelný byl a velmi. Bohužel jste řídil opilý a trochu se tím zazdil. Zkuste to odčinit skutečnou službou státu a lidem. Máte na to! Máte vzdělání, věk, energii, tak se nelitujte a jděte do toho a on váš čas přijde. Byl jste bojovník tak to nevzdávejte. Všude haraší levice a komunisti tak když máte možnost a to máte, pomozte a dělějte svou práci!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2013 8:50:29 - JUDr. Miroslav Antl

Mrzí mne, že si myslíte, že nedělám „svou práci“… Osobně jsem přesvědčen, že celých 34 let pracuji naplno – anebo se vám zdá, že pracovat jako předseda nejvýkonnějšího senátního výboru (Ústavně-právního), práce v dalších výborech, činnost zastupitele Královéhradeckého kraje, v dalších výborech, pedagogická práce (výuka trestního práva na dvou univerzitách), další přednášková práce, aktivní práce ve velmi rozsáhlém senátním obvodu… a další činnosti je málo…? 

Podívejte se na mé webovky: www.miroslavantl.cz, tam najdete část mé současné práce, kdy jsem neměl spoustu let žádnou dovolenou. Nic jsem nevzdal, ale vždycky mne poněkud rozladí, když mi někdo předhodí událost před jedenácti lety, kdy jsem měl půl promile zbytkového alkoholu. Pokud vím, byl jsem (a stále jsem) historicky jediný, kdo sám ihned rezignoval na svou významnou funkci – a odešel z rezortu. Ostatní i přes vícenásobně vyšší obsah alkoholu zůstali v orgánech státní moci, státní správy, v Parlamentu ČR apod. Dovoluji si upozornit, že po deseti letech se zahlazují i tresty za zvlášť závažné zločiny jako jsou vraždy, loupeže, znásilnění, ale i největší krádeže, podvody, zpronevěry apod. (viz § 105 trestního zákoníku). Nechápu tedy, co bych měl „odčinit“. 

  Vaše připomínka je po delší době naštěstí ojedinělá, tedy pominu-li neetickou invektivu moderátora Václava Moravce (na objednávku mých nepřátel). Svou práci budu i nadále vykonávat naplno, i když přednost nyní dostávají profesionální politici (od narození)…

Miroslav Antl

senátor