Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2014 17:35:54 - VLADIMÍR DEDEK

PANÍ POSLANKYNĚ.

Vážená paní poslankyně. Máte samozřejmě pravdu, ale stejně mě zaráží to, že "stačí" čestné prohlášení k výkonu některých profesí spojených s lidmi, kteří před Sametovkou perzekuovali občany?! Navíc, to za jakých podmínek -vypsaných podepisovali tato prohlášení, je velice směšné! Nemělo by toto být ještě dnes napraveno? Víte, v mém případě rozhodoval soudce který seděl ve stranické skupině společně s likvidátorem mého podniku a byl to bývalý člen OVKSČ ve F-M, kterého jsem před Listopadem poslal do ""háje"" když vykřikoval že strana a vláda má vše pevně v rukách!! A takovýchto případů jsou určitě stovky! Takže opět-ruka ruku myje? Toto jsme přece "nevycinkali "? Nebo ano? A kdo vlastně toto vše takto nastavil?? Samozřejmě, bývalí soudruzi , dnes nalezlí do mnoha stran a řvoucích -PRYČ S KSČM: Co s tím dnes?Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2014 13:52:03 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
 Vážený pane Dedku,

současná podoba lustračního zákona pravděpodobně už nikdy nebude změněna. Jak jistě víte, v současné době bojujeme spíše za to, aby zákon nebyl zrušen úplně. A v tom boji pokračovat budeme.

Zdraví

Anna Putnová