JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.02.2014 18:35:31 - VLADIMÍR DEDEK

Vážený pane senátore.

Nečekané dary od senátora Antla při oceňování "Nejúspěšnějších sportovců" . K tomuto není co dodat, je snad otázku - proč není více politiků takových jako vy? Děkuji za odpověď,Dedek Vladimír,Třinec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2014 18:43:32 - JUDr. Miroslav Antl
Zdravím Vás do Třince, vážený pane Vladimíre

- a moc děkuji za slova uznání…!

Neumím odpovědět za ostatní, ale myslím, že někteří mí kolegové podporují sportovce rovněž…

U mne je to jasné: celý život jsem byl aktivním (kolektivním) sportovcem – a v předvolební kampani do Senátu Parlamentu ČR jsem slíbil, že budu podle svých (finančních a dalších) možností podporovat sportovce, hlavně pak mládežnické kolektivní sporty. Ostatně proto jsem vybral z oceňovaných sportovců okresu Rychnov nad Kněžnou právě mladé rychnovské kluky-fotbalisty a jako (pra)starý „baskeťák-veterán“ i velice úspěšné (mladé) basketbalistky Týniště nad Orlicí.

A po celou dobu svého „senátorování“ se snažím přispět zejména dětem na jejich sport buď finanční částkou anebo nákupem sportovního vybavení, konkrétně opakovaně stovkami míčů na fotbal, volejbal a samozřejmě basket :-)  

Tak znovu díky, neb jste mne velmi potěšil!

Přeji Vám i Vašim blízkých pohodový a hlavně zdravý víkend i následující (tý)dny!

Miroslav Antl

(senátor)