Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2014 9:35:24 - Anna K.

Třeba se taky budete někdy stěhovat

Vážený pane inženýre,
možná se ještě někdy budu stěhovat, ale já nejsem problémový člověk a před problemovými lidmi je třeba chránit náš stát. Vždyť z Anglie ty problémové taky vrací a jak nás kritizovali, než-li je poznali. Neproblémoví a přizpůsobiví lidé mi nevadí a ti opační ano. Není tajemstvím, že vněkterých národech je jich hodně vysoké procento.
S pozdravem
Anna K.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2014 14:10:41 - Ing. Jiří Dolejš
Do kategorie nepřizůsobivý a problémový člověk se lze bohužel dostat velmi snadno  a ujišťtuji vás že je mezi nimi řada  čechů bílých jako sníh. S tím bych si nepohrávál být vámi . A už vůbec je nepřípustné a i velmi hloupé tomu dávat nějaký etnický podtext. To dělají jen extrémisti hlásající rasismus a xenofobii. Jiostě slušný člověk si  notovat s nějakou nahnědlou žumpou. Praktická řešení sociální exkluze nejsou o tom nasazovat nějakému etniku psí hlavu. Nebo to začne někdo dělat i nám.  kdysi to taky židy jenom začínalo, a pak šli další...