Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2014 13:23:57 - tatanaZ

Tibet

Hájíte Zaorálkův vztah k Číně-Tibetu, na to máte právo, ale problém je v tom, že on mluvil za celou ČR, kde řada starostů na podporu Tibetu vyvěšuje vlajky. Co řeknete na toto? Kolik vlajek Tibetu vlaje ve VB? A pak je tu názor lidí, ten ale politiky většinou moc nezajímá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.05.2014 10:58:01 - Jan Birke
Dobrý den, vláda a prezident reprezentují Českou republiku doma i v zahraničí. Do svých funkcí jsou nominování na základě výsledku demokratických voleb. Ty vyplývá z naší Ústavy. Proto mi není zcela jasný Váš problém s tím, že ministr zahraničí hovoří za Českou republiku? Jak říkáte, můžete na to mít opačný názor a já budu jedině rád, když jej vyjádříte a hlavně, budete chodit k volbám a budete podporovat stranu, u které věříte, že bude reprezentovat Vaše názory.

K Vašemu argumentu ohledně vlajek mohu jen podotknout, že v letošním roce vyvěsilo tibetskou vlajku okolo 600 obcí. V České republice je více než 6 000 měst a obcí. Přeji Vám příjemný den a vše dobré. Honza Birke