Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2014 10:28:21 - richard hybš

dvanáctá odbíjí

Nevadí vám, že vás porazily dvě poměrně nové strany/hnutí? Kdy už pochopíte, že vám odbíjí dvanáctá? Vím, že stranický sjezd je až příští rok, ale další volby jsou už letos na podzim. Není na čase vyvodit odpovědnost s poklesu preferencí strany? Je to totiž jev dlouhodobý a eurovolby ho jen potvrdily

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2014 12:17:03 - Ing. Antonín Seďa
Hezký den,
netřeba stahovat kalhoty ještě před brodem. Problémem poklesu preferencí je za prvé zodpovědnost ČSSD za současnou vládu, kdy musíme jít na řadu kompromisů. Za druhé jsou to různé aféry a pseudoaféry, které poškozují sociální demokracii dlouhodobě. Za třetí a to je podstatné, je nutno plnit volební program a zejména řešit přednostně ty problémy, které občaná považují za prioritní. A to se nám prozatím nedaří. Co se týká komunálních a senátních voleb, bude zřejmě záležet na politické situaci v čase voleb a také na složení jednotlivých kandidátních listin a kandidátů. Z tohoto pohledu já strach nemám, protože budou rozhodovat voliči. Výsledky ve volbách do EP jsem očekával a osobně mě, kromě zisku mandátu pro Svobodné nepřekvapili. Dnes jsem si udělal analýzu, kterou naleznete nejen na www.antoninseda.cz, ale i na Parlamentních listech. Nedomnívám se, že tyto výsledky cokoliv potvrzují. Prostě levicoví voliči z důvodu nezájmu o EU k volbám nepřišli.