Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2014 13:51:23 - Jana Vavrova

Proč parlament ČR nechává veřejnoprávním médiím možnost obelhávání a jednostrannému vysílání??

Hluboce se Vám klaním,pane Huml!! Jsem dlouholetý volič ČSSD ale po výrocích p.Zaorálka a Sobotky ohledně Ukrajiny a schvalování sankcí a protiruského běsnění,jsem tuto stranu nazvala "anti-lidskou".Už jen to mě mrzí,že se dnes tito politici poplácavají po ramenou s TOP09,jen kvůli názorům na Kyjev a jeho samozvanou vládu!! Mluvím se spoustou lidí a jejich názor na vraždění vlastních obyvatel na UA se naprosto liší od názorů čelních představitelů naší země!! O to víc si cením vaší statečnosti nazývat věci správnými slovy a děkuji!! Chci se zeptat,zda není ve vašich silách a možnostech zajistit pravdivé a selsky rozumné vysílání,diskuze,ve kterých nebudou pouze zastánci protiruského šílenství ve veřejnoprávní TV,kterou si za to všichni platíme!! Děkuji Vám....Jana Vávrová.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.06.2014 19:43:30 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý den,úvodem musím poděkovat za hlas. A požádat. Buďte trpělivá. ČSSD je strana s historií a programem, který je u politických stran nejdůležitější. Je levicová. Můj názor znáte a jsem rád, že máme podobný. Co se týče ČTV, je to otázka pro mediální výbor. Nejsem členem. Jednostranné zpravodajství bezesporu vidíme a je to ku škodě věci. Přesto v dnešní době informace dostupné jsou.