Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.08.2014 11:54:56 - janekjan

Posba

Pene Dolejš,prosím,nemůžete někde hodně a transparentně zveřejnit názory a stav druhé strany v konfliktu Ukrajiny?Vždyť naše media si neustále vymýšlejí argumenty pro zastání jedné strany a,musím použit slovo,
doslova agresivně lžou svou pravdu aby nevyšla ta jiná na denní světlo.Prosím udělejte něco.Film v TV,film v kině,povinná informace ve všech denících,nevím.Prosím.Honza

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2014 12:09:48 - Ing. Jiří Dolejš

V době propagandistické války je třeba být aktivní a používat vlastní hlavu - příval různých informací rozsévající nenávist vůči jedné či druhé straně je stále značný a ani jedna nedává obraz pravdy.  jde o imperiální konflikt maskovaný oboustranným nacionalismem a proto ta hra na instinkty a na pudy.

Důsledkem je spousta emotivně zatížených a i nevědomě zkreslujících informací. Takže nařídit "pravdu" nelze, jde jen o to usilovat o vyváženost názorů (zejm. ve veřejnoprávních médiích)  a tlumit zbytečné vášně (nebulvarizovat).Ani EU ani RF nejsou nepřítel a zájmem normálních lidí je jednat o stabilitě a míru.