Ing. Kateřina Amiourová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.08.2014 15:57:53 - Gábina

Muslimové nejsou rasisti?

Vážená paní, podle Vás jsou rasisti jen na straně nemuslimů? Na straně muslimů je podle Vás všechno v pořádku, úžasná situace, cizí kultury jsou bez nevole respektovány, svobodné ženy mohou nezahaléné a bez doprovodu cestovat do islámských zemí..., ano ??? To myslíte vážně? A Vy se ještě cítíte být Češkou..? (To už ani nemuselo být.) No, nezbývá mi, než Vám popřát, abyste prozřela, abyste jste zjistila, že ve své hlavě máte vlastní mozek, který je schopen sám za sebe přemýšlet.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2016 4:55:17 - Ing. Kateřina Amiourová
 Myslím, že na insinuace by se nemělo odpovídat, jen na dotazy. Není otázkou, zda jsou muslimové rasisté,či nikoliv, čím déle u nich byla válka, tím asi více nesnáší Američan, takže ano, kromě toho xenofobie se lidem úplně nevyhýbá, ale ve všech turiusticých letoviiscích se ke mně chovali hezky. Vy byste si měl položit otáku, proč se tak báječn žije v multietinické  multináboženské Brazílii. Proč byl celá douhá léta klid v multináboženské Sýrii, Iránu. Proč největší křesŤanský kostel Afriky stojí v Alžíru, ale hlavně, že je hloupé. aby se Češi utápěli ve svých nejhorších vlastnostech,  dělajíc si ze svého rasismu národní program, je to směšné. Je to ubohé, je to politováníhodné, já vám nemohu doporučit nic jiného, než abyste si můj nevinný článek přečetl ještě jednou s klidnou hlavou. Jo a do muslimských zemí jsem vždy cestovala nezahalená, bez doporvodu, dokonce s malým dítětem. Ano, Češka jsem jako poleno.