Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.10.2014 11:02:40 - rozental

sportovní hala Most

Zažádá nyní někdo o audit k financování přestavby Sportovní haly?Nebo jsou všichni zase spokojeni?Stejně tak odkryje někdo vše okolo Kulturního domu Repre?Nebo jsou zase . . . .?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2014 18:25:08 - Občané městu, město občanům
 Dobrý den, nebo spíše podvečer, protože je 18,14 hod.,omlouvám se, že takto slušně zdravím, byť Vy jste se nedokázal(a) ani podepsat. Není snad se zač stydět, když se snažíte tímto dotazem otevřít skutečně aktuální problém. Nejen audit přestavby sportovní haly, ale i další podobné "věcičky" měly některé subjekty vy svých programech. OMMO asi určitě nejvíce a ostatní úspěšně náš program program vytěžovaly (vykrádaly). To, že jsme neuspěli neznamená, že se nebudeme snažit na nešvary ve statutárním městě Most upozorňovat a požadovat veřejně jejich plnění. Nejdříve si však počkáme na to, zda ty subjekty, které ve volbách uspěly a některé problémy měly ve svých programech od nás, jak se k nim nyní postaví, když dosáhly svého hlavního cíle a budou dokonce součástí vládní koalice. My to umíme i bez zastoupení v zastupitelstvu, což jsme konečně dokazovali předchozí čtyři roky. Takže věřte, že my mezi ty tzv. spokojené s naznačenými problémy určitě nepatříme a patřit nebudeme. Hezký den, Vlastimil Balín, jednatel OMMO Most