PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2011 13:18:27 - Vratislav Prokop

pozdrav

Vážený pane doktore, jak vzpomínáte na paní Jiřinu Švorcovou a jak byste hodnotil pohřeb, který měla ve Strašnicích? Ať se Vám daří.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2011 9:33:26 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Hezký den pane Prokope, na Jiřinu Švorcovou vzpomínám s největší úctou a respektem. Nejen, že to byla kvalitní herečka, ale zejména a především kvalitní člověk. Vážím si lidí, kteří se nezpronevěří své myšlence, a to i v době, kdy jim okolnosti zrovna nenahrávají..Pohřeb byl velice důstojný, a je dobře, že její příznivci nakonec dostali možnost se rozloučit. Snad jediná, avšak omluvitelná, kaňka byla vytvořena špatným ozvučením, nebo snad špatně nastavenými mikrofony při projevu hlavní smuteční řečnice. Mnoho lidí, zejména staršího věku, tak neslyšelo po dlouho dobu prakticky nic. Velkou ostudu si však udělali Jiřiny bývalí herečtí kolegové, kteří se neobtěžovali ani na chvilku se zastavit. I to vypovídá o morální úrovni dnešní doby a jejích protagonistech, tzv. celebritách. Jinak Vám děkuji za podporu, vážím si jí...J.valenta