Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.08.2011 22:10:38 - Leo Katz

ODSv kleštích

Pane poslanče, jak hodnotíte doslova tragické výsledky ODS v jejich interním průzkumu? děkuju

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2011 22:56:33 - Ing. Jiří Dolejš

Prý se v krajských volbách mohou zastavit  volební výsledky až  na osmi procentech hlasů. No těžko říci co bude za rok, ale problémy vládnoucípravice jsou objektivní. Jásat nemají nad číma na ČR se valí hrozba další hospodářské recese. To nemluvím o serii skandálů (Drobil, Vondra atd.). Ake z mediálního úniku bych endělal drama - pokud jde o přípravu na riziko, tak i pro pravici platí lépe se předem obávat než se pozdě leknout.

Vzpomeńme jak se nevyplatilo ČSSD když se už viděla loni jako vítěz. Dokonce pak dostoupil tehdejíš předsda Paroubek. ODS nyní manévruje (zatloukání výsledků průzkumu je až směšné), ale možností mnoho nyní nemá - času ubývá a okolnosti se objektivně zhoršují. ODS vláden už 6 rok a asi bude i nadále ztrácet. Takže důležitější než jejich trápení je připravenost opozice s jakou použitelnou alternativou předstoupí před občany, až to bude vypadat že zemi v rkizi bude moci zdědi.t