Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2011 16:20:43 - Johana Loew

Legitimní nátlak či absentérství ?

Již jsem se ptala pana Kalouska, pracuji v ČEZu na vysoké pozici a za nepříchod do práce by mě čekala výpověď, jak je možné, že ministři vlády, placení z daní, nechodí do práce? Kdo je ten, kdo by je měl potrestat? Děkuju, J. Loew

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2011 18:09:55 - Ing. Jiří Dolejš

Myslím, že premiér Nečas nezvládá svou roli - kauzu Bátora měl řešit důsledněji. Tohle nekulturní chování je opravdu u takového úředníka neomlivitelné. Takto zbytečně vytvořil prostor pro svého vládního rivala - pana kalouska. Návrhy daňové reformy  jsou jistě závažnější než neschopnost srovnat extremismus jednoho úředníka. To že tam vlastně ministři za TOP09  dnes na vládě nakonec nechjyběli je ale také podivný signál. Jako by nebylo o čem jednat.

V poltice je sdamozřejmě použití obstrukce demonstrativní gesto, které má upozornit na špatnou komunikaci. Opozice se občas k odchodu z jednacího sálu uchyluje, odboráři také nedávno odešli z neférového jednání tripartity.  Tady je otázkou zdfa Věci veřejné nechtějí jen ustoupit a nebo zda ve spolupráci s Hradem poskytují  krajním názorům pana Bátory politické krytí.  To už by vážné bylo.  Kdyby byl účinný zákon o loajalitě státních úředníků, tak by podobný problém byl jednouše řešený vrrpacovně právním pořádku.