PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.

  • TOP 09
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.12.2014 16:15:19 - Jan Jakubec

Ani kousek sebereflexe

Pane Ženíšku,
divím se, že máte tu drzost kritizovat hospodaření této země, která je i zásluhou Top 09 tak hluboko klesla. Váš místopředseda Kalousek asi nejchytřejší v česku, který je jak papír ve větru, kam vítr, tam on, jen aby byl u funkce a ve funkci ministra financí jen dokázal snížit životní úroveň důchodcům, matkám samoživitelkám a tělesně postiženým lidem, ale i drobným živnostníkům. Školství se odtrhlo od reality, všichni mají být manažeři, ale nemáme odborníky v dělnických profesích. Kde jsou dnes naše zlaté ručičky. Když se tak dívám na Vaši fotografii, tak jste taky tak jako pan Kalousek vystudoval za peníze nás starších v dobách komunistického režimu, tedy zadarmo. Ale měli jsme odborníky na vše. Takže moje otázka zní, co jste dokázali pro pracující této naší krásné země mimo to že jste rozházeli státní majetek , ožebračili lidi, nejlepší ornou budu jste prodali na sklady a dali moc pouze lidem bez skrupulí, ožebračování lidí jste honosně nazvali exekucemi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2015 15:36:53 - PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.
 Na to jen zareaguji: Kalouskův poslední rozpočet v roce 2013 byl pořád lepší, než-li první rozpočet vlády Bohuslava Sobotky. To jsou fakta.