Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2011 8:20:44 - Karolka

Další existence KSČM

Už jen na okraj k tomuto tématu, nemyslím si, že je vhodné a dobré komunisty rušit. Je to přeci jen legitimní strana a můj úsudek z tohoto celého: pokud by vás přeci jen lidé nechtěli volit, nemáte je jak nutit a coby partaj byste skončili. Ale že to tak není, posilujete. Jsem zvědava, jak to bude v krajských volbách, máte už lídry na posty hejtmanů? Nashledanou, Karolína

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.10.2011 11:04:19 - Ing. Jiří Dolejš

Samozřejmě se připravujeme na podzim 2012, kdy nás čekají krajské a senátní volby. Přípravy budou vrcholit na jaře - nyní nás čekají okresní a krajské konference. Ty uzavřou i personální přípravu voleb (kandidátky). I když nelze zatím mluvit o oficielních leadrech, prezentujeme zastupitelskou práci, těch co byli zvoleni zejm.v minulých krajských a komunálních funkcích a kteří místní problematiku dobře znají.

Myslím, že v místní a  regionání politice jsme jako transformovaná a demokratická strana osvědčili i koaliční potenciál. Asi je známo, že jsme v koalici ve dvoukrajích (v některých dalších jsme vznik koalic umožnili) a že jsme v minulosti měli i zástupce v některých statutárních městech (o starostech v menších obcích nai nemluvě). takže rezervoár zkušených kádrů kteří by mohli kandidovat v případě dobrého volebního výsledku do vedení územních samospráv tady nepochybně je.