PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2015 10:50:47 - Chucpe

PS

vážený pane Valento, rád bych se dověděl co Vás přimělo že jste včera v PS neeinterpeloval ministra Stropnického ve věci dodávek vojenské techniky. Nechal jste se na PL slyšet že máte indície na vývoz tanků do problémové oblasti. Jestli máte důkazy že jde o podvrh tak je jistě rád sdělíte? Já takové důkazy nemám. Považujete arogantním způsobe jak Stropnický smetl záležitost ze stolu za uspokojivý?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2015 13:04:34 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
Dobrý den, ministra Stropnického jsem interpeloval písemnou formou již v úterý. Formu interpelací ústních, kdy můžete formulovat dotaz pouze v časovém úseku dvou minut, jsem vyhodnotil jako nedostatečnou. Písemnou a podrobnou odpověď bych měl obdržet do 30 dní. Ministr Stropnický však již ve čtvrtek, při odpovědi na jinou interpelaci mého kolegy, označil děkovný dopis od ministerstva obrany Ukrajiny za podvrh (ten dopis jsem mu také přiložil). Ano, máte pravdu, pan Stropnický zjevně z nedostatku argumentů a z ideologické předpojatosti k představitelům ukrajinské vlády argumentuje nevhodně, nevěcně a podle mého názoru často i nepravdivě! Jeho osobní písemnou odpověď na interpelaci samozřejmě zveřejním.