JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2015 1:06:33 - Jakvykmy, takmykvy

Vojáci na Ukrajině

Nedochází v žádném případě k tomu, že by státy NATO posílaly své vojáky a ti tam zamaskováni bojovali na straně Ukrajinců, čili, že by docházelo k tomu, jako když Rusko aktivně podporuje separatisty << To jste řekl ale sám neuvádíte zdroj takže je vaše tvrzení asi stejně důvěryhodné jako pana Ransdorfa. Kde jste k té informaci přišel že jste si tím tak jistý a můžete prokázat že tam vojáci z NATO nejsou soukromě? Například najatí společností Academi nebo Blackwater.
Proč jste se stejnou důkladností jako tvrzení poslance Ransdorfa nepodrobil kritickému přezkoumání také početné výroky Porošenka o vpádech ruských ozbrojených sil na Ukrajinu? Jestli máte od Porošenka nebo svých specialistů faktické důkazy můžete je doložit ? A jestli nemáte, to jste vůbec neměl obavu že by šlo o pravicovou propagandu? Myslím že kde se vám to hodí ctíte presumpci pravdy a kde se to nehodí tak účelově ctíte presumpci lži....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.