Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2015 15:53:21 - Vasek B.

Co vy na to?

Přidáte se? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Foldyna-po-sjezdu-CSSD-oznamuje-Chci-zalozit-platformu-uvnitr-strany-366334

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.03.2015 17:20:57 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz. Předně chci říci, že jsem vstoupil do obnovené ČSSD již v listopadu 1989 a takže s touto stranou jsem již zažil mnohé. Také vím, co je největším problémem strany. Vždycky si vzpomenu na slova tehdejsšího předsedy ČSSD a dnes pana prezidenta M.Zemana, který říkával, že sociální demokracii může porazit jen sociální demokrat. Proto se divím, když někteří neúspěšní členové a kandidáti na stranické funkce v honbě za svým egem a za svým zviditelněním dělají politiku, která navenek i dovnitř strany oslabuje ČSSD. Přitom jakoby se dnes zapomělo na ty, kteří iniciovali lánskou schůzku u pana prezidenta, jejíž jediným cílem bylo odstavit B.Sobotku a na jeho místo dosadit sami sebe. Nešlo o nějakou frakci, jak hovoří pan prezident, ale o skupinu lidí, kteří chtěli mít podíl ve vládě a v ČSSD. Osobně se vůbec nebráním vzniku jakékoliv platformy, pouze se divím, že krátce po sjezdu, kde předseda strany oznámil konání podzimní programové konference, se ozývají hlasy o nutnosti nějaké programové platformy. Obávám se totiž, že to bude spíše "personální" platforma s cílem vyvolat tlak na současné nové vedení ČSSD ke svému osobnímu uplatnění. Ale uvidíme a necháme se překvapit. Já rozhodně žádnou platformu zakládat nebudu a ani se nebudu zapojovat do její činnosti.Již dnes mohu program a politiku sociální demokracie ovlivňovat, tak jako ostatní členové strany. Jde jen o aktivitu jednotlivých sociálních demokratů.