Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.06.2015 11:12:24 - Vojáček Kamil

Splašil se Ukrajinský oranžový kůň

Vámi obdivovaný legalizátor převratu na Ukrajině Porošenko má strach že dopadne stejně "legálně - odvolán" jako Janukovič . Co vy na to, ještě budete spolu se Zaorálkem dál bájit o Zlých Rusech a hodné EUSA na Ukrajině ???
"...Prezident Porošenko má prý strach, že jej vyženou jako jeho předchůdce. Máme dokument, kterým se snaží zachránit..." .....
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prezident-Porosenko-ma-pry-strach-ze-jej-vyzenou-jako-jeho-predchudce-Mame-dokument-kterym-se-snazi-zachranit-380646

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.06.2015 18:16:44 - Ing. Antonín Seďa
 Předně nevím,kde jste vzal informací,že jsem obdivovatel prezidenta Porošenka. Nikdy a nikde jsem se v tomto směru nevyjádřil .Pouze jsem tvrdil a tvrdím,že byl zvolen v demokratických volbách. A proto má mandát od voličů. Taktéž jsem ani já, ani ministr zahraničí nesklouzl k ideologickému dělení na zlý a hodný . Anexi Krymu odsoudily všechny demokratické země a také RB OSN. Nevím přesně ,co vámi uváděná zkrátka EUSA má znamenat, ale to,že existuje společný postoj zemí Evropské unie a USA k anexi Krymu či řešení bezpečnostní situace na východní Ukrajině bych jim nevyčítal .A ČR ,jako člen EU má také co mluvit do tohoto postoje. To,zdá bude či nebude odstraněn současný prezident je věci samotných Ukrajinců .Ale jak bezpečnostní,tak zejména ekonomická a tím pádem i sociální situace v této zemí není dobrá . Proto EU nabídla Ukrajině asociační dohodu a bude pouze na politické reprezentací Ukrajiny, zda jí dodrží.Osobně mám jisté pochybnosti, ale šanci museli dostat. Protože pokud by jí nedostali ,pak bychom rezignovali na pomoc ke stabilizaci ukrajinské společnosti.