PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 15:28:07 - VOK

Jílková ČT ze dne 10.9.2015

Ahoj Jirko, sledoval jsem včera tu frašku, hlavně ze strany Laudáta a Kocába. Zástupce z Hradu je všechny smázl. Bohužel vinou Jílkové jsi nedostal dostatek času na adekvátní reakce, nehledě na to, že byla pravděpodobně s Kocábem dopředu domluvena na otázkách. Všiml jsem si, že nastínila problém a Kocáb okamžitě reagoval, používaje již předpřipravené materiály na stolku. Pominuli tuto pořadovou televizní frašku, navíc neprofesionálně řízenou prostřednictvím extravagantní Jílkové, je velmi zarážející ta radikalizace protizemanovských sdružení a to už u vysokoškolské mládeže. Kdo je k tomuto vede, kdo je masíruje proti prezidentovi? Myslíš, že je to činnost těch vysokoškolských profesorů či pracovníků, kterým leží v žaludku např. přístup prezidenta při jmenování, respektive nejmenování, nových profesorů? S pozdravem Milan Petřík

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 18:12:43 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Ahoj Milane, v tom pořadu je to pro slušně vystupující lidi velice těžké, opravdu bez skákání do řeči či vykřikování a překřikování nemá dotyčný šanci cokoliv veřejnosti sdělit. Paní moderátorka, snad kvůli sledovanosti pořadu, se snaží kontroverze také úmyslně vyvolávat a někdy se jí to i daří. S racionálním a efektivně - informačním pojetím diskuze tam prostě uspět nelze a já, když jsem tam byl pozván, také s tím jsem tam šel., tudíž jsem nebyl nikterak překvapen.Osobně jsem rád, že se mi podařilo tam nebýt za "hulváta", i když někteří lidé, to považují zpětně za chybu, ale to je jejich přístup, nikoliv můj! Přeji Ti hezký den...J.