Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.03.2012 12:38:41 - Lery

Cesta k lidem

Nikdy od roku 1989 neměla KSČM takovou možnost přiblížit se lidem. Myslíte si, že probudíte vaše orgány ze spánku a najdete cestu, jak se přiblížit k lidem a znovu nabývat jejich důvěru?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2012 18:36:40 - Ing. Jiří Dolejš

Základem naší komunikace s lidmi je práce v terénu. KSČM má především na tisíce komunálních politiků a na stovky starostů či místostarostů. Tito lidé jsou doslova dělníky každodenní politiky (také jsem léta působil na komunální úrovni).  V naší struktuře nabízíme občanům sociálně právní poradenství, intenzivně spolupracujeme např. se sdružením nájemníků či s radou seniorů. Pokud zrovna nejsme na mediálním výsluní, neznamená to že nic neděláme. Od každodenní politiky až po tvorbu alternativních koncepcí  pro různé oblasti života.

Já myslím že mezi lidmi jsme a určitá řešení jjeich problémů nabízíme. Naši lidé pracují také  v různých občanských organizacích od oborů, sdružení na ochranu spotřebitele, přes svaz ochránců přírody, rybáře, zahrádkáře až po práci s dětmi  (dětské tábory, zájmové kroužky, sportovní oddíly). Sám udržuji kontakty např. do akademického prostředí i na místní samosprávu.  Ano, limitujícím faktorem je průměrný vysoký věk členů, ale máme řadu aktivních členů středního a mladšího věku.