Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2016 5:41:40 - Brouk Pytlík

V odpovědi jste napsal "Nedělejme z komára velblouda"

Dobrá. Ale tady jde už o něco jiného. I méně bystrý jedinec už nemůže nevidět tu bezskrupulózní mediální masáž sluníčkářských multikulti ideologů ovládajících média. Zařazení muslimky do této soutěže je jistě podobně "náhodné" jako trapná pohádka o Sněhurce se sněhobílou kůží v podání až dosud celkem sympatického herce pana Donutila. Já jsem už stará generace, normalizaci 70. let jsem si vychutnal v plné síle a nejproduktivnějším věku. A tak se jen trpce usmívám a porovnávám propagandu tehdejší a dnešní. Ale jako člověk vychovaný k vlastenectví nemohu a NEBUDU mlčet. Připojím verše J. Narudy: Ach hleďme pilně ke korábu svému,
jsme jeho planky, hřeb jsme svěrný v něm,
a věrně, toužně přilneme-li k němu,
zas šťastna záhy bude Česká zem!
Však byť měl Čech již všechno ve svém klínu,
čeho si v nejbujnějších snech svých ždál —
to lidské moře nezná odpočinu,
Ty též ho neznej, stále měj se k činu,
dál, Národe náš drahý, věčně dál!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2016 7:05:21 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za připomenutí básně Nerudy . No,já jsem pouze odpovídal na váš dotaz, nic více. Problém propagace či mediálního ovlivňování veřejnosti je jiná záležitost. Jako občan vnímám realitu i názory občanů. Jako politik také někdy sklouzávám ke zjednodušení či ke stranictví. Ale tak jako tak mám velký cit pro spravedlnost a solidaritu, však jsem také sociální demokrat .Ale že srdce nesnáším populismus a lhaní. A připouštím, že dnešní propaganda, ať z jedné či že druhé strany, ať se týká Ruska či migrační krize, obsahuje obě veličiny. Proto je nejen dnes, ale vždy, důležité používat rozum a pokud možno si informace ověřovat . Je třeba si také uvědomit, že řada politiků zneužívá současné situace ke svému zviditelnění ,ale pro občany a tuto republiku toho ještě mnoho neudělali a obavám se,že ani neudělají .