Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.01.2016 20:11:50 - budař

Neměl by jste taky podat trestní oznámení na Zemana ???

Vždyť on nabádá k zastřelení presidenta !!!
Důkaz plná cirtace těch dvou vět.... video najdete na youtube...

--------------

Chcete-li se zbavit jakéhokoli politika, prezidenta nevyjímaje, je k tomu jediná demokratická cesta - a to jsou svobodné volby, které v daném případě budou za rok. Vypadáte mladě, takže roku 2017 se zcela určitě dožijete (otočil se k tazatelce). A pak existuje nedemokratická cesta - a ta se jmenuje kalašnikov . END

--------------
Navíc štve moravský venkov proti "pražské vrchnosti" ..... chce z Moraváků udělar teroristy , jak říkal Dienstbier

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.01.2016 10:54:56 - Ing. Antonín Seďa
 Já znám pana prezidenta M.Zemana hodně let a máme spolu korektní vztahy. Zřejmě proto, že jsem otevřený člověk který se nebojí své názory sdělovat. A také proto, že jsem jej v první prezidentské volbě v roce 2003 volil podle usnesení PK ČSSD. Ale to neznamená, že pana prezidenta nemohu i kritizovat, pokud se mi jeho vyjádření nelíbí. Na tom není nic nedemokratického či nějaký zlý úmysl. Jako volič, který pana Zemana volil do této nejvyšší funkce mám také právo občana. Takže mi jej neupírejte. Trestní oznámení dávat nehodlám a to ze dvou důvodů. Tím prvním je skutečnost, že politiku jsem nedělal a nehodlám dělat za pomoci tohoto institutu. Tím druhým důvodem je, že jeho poslední výrok o kalašnikovovi beru jako úlet a špatný bonmot pana prezidenta. Ale i pan prezident si musí uvědomit jisté mantinely při svém vyjadřování. S panem ministrem Dienstbierem nesouhlasím, protože jako Moravák tělem a duší vím, že Moraváci jsou dobří lidé. To, že se bojí o svoji bezpečnost a bezpečnost svých blízkých je jen logické. Nicméně i my politici, bychom neměli zvyšovat napětí ve společnosti a namísto rozdmýchávání vášní bychom měli tyto vášně zklidňovat. Problémy totiž vyřešíme pouze tehdy, pokud budeme jednotní. O to by měl usilovat i pan prezident M.Zeman.