PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2016 8:00:30 - Hranostaj

Evropsti mopsici skakaji,jak muslimove piskaji...

Co bude dál ? Nejdříve nechtějí žádné výhody,pak si diktují stravu,podmínky na bydlení,pak chtějí ohledy na modleni v zaměstnání,pak chtějí pro ně sharia soudy,pak chtějí legalizovat pedofilii,už jen čekám,kdy budou aplikovat zoofilii a svatou pro všechny..co bude dál ?Zabíjí nás či budeme jejich otroky ? Již si tak připadám,když jim politici vše dovolí,ale chtějí stále víc a víc,za chvíli imanove budou v čele EU ! To jsou politici tak hloupý ?Vždyť to je hybridní válka a obsazování území nenavistnym etnikem s nenavistnym neaptibilnim"náboženskou-politickým systémem"!!!
To jsme se mohli podvolit rovnou nacistům a měli bychom se lépe než muslimům...
Myslím si betě za kamaráda ktestana jen aby ho využíval,dle koránu..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2016 12:17:30 - PhDr. Josef Skála, CSc.
  “Evropští mopslíci” skáčou, jak píská Velký brácha zpoza Atlantiku. Kvůli svým nicotným kariérám jsou napřed s to podpořit i brutální války – a pak ještě srazit podpatky, když se nám rozepíše jejich následky. Hlavně tomu samému Velkému bráchovi “vděčíme” i za to, že se z hadrníků, posedlých islámským fanatismem, stala tak vycepovaná, vyzbrojená a nebezpečná horda. Zastavit vše, co se na Evropu valí s migrační vlnou, dokáže jen politika, která začne řešit její příčiny. Energicky a prozíravě – a ne “summity” jalového blábolu, který to jen trapně simuluje