JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2016 21:51:37 - Docent

Bruselské kulturní obohacení

Dobrý den pane poslanče, kolik lidí bude muset ještě zemřít (stovky či tisíce?)než EU a její špičky pochopí co je islám zač a jaká rizika sebou přináší pokračující muslimská invaze? Já myslím, že to snima ani nehne a sebevražedná politika pojede dál. Máte stejný názor? Ještě předtím ale budeme svědky spousty pokryteckých prohlášení typu jsme zděšení, překvapení. Já si myslím, že překvapen není vůbec nikdo kromě nezodpovědných politiků prolhaných médií!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2016 12:21:17 - JUDr. Miroslav Antl
Zdravím Vás, pane „Docente“ – a s Vaším názorem (bohužel) musím souhlasit. To je ostatně patrné z mých dosavadních vyjádření a komentářů, a to nejen na těchto stránkách (Parlamentních listů), ale i z mého webu a Fcb.

Konečně se stále častěji v médiích objevují i důrazně varovná vyjádření „bezpečnostních expertů“ a razantnější výzvy vůči vedení EU. Snad si i zástupci médií uvědomují, že odpovědnost za neodstranitelné následky není jen na vládě, ale i na nich…

Jinak si dovoluji upozornit, že nejsem poslancem, ale senátorem, tudíž přímo voleným (i Vaším) „zástupcem“ v Parlamentu ČR :)