JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2016 0:09:28 - Jana Vavrova

Mám vás ráda...

Nemohu,než s každým Vaším slovem souhlasit,....proč nejste někde vysoko v naší politice a lidé jako Vy nejednají v zájmu naší země,nás obyvatel!! Mám Vás ráda a se smutkem hledím,jak stále stejní a nezničitelní politici se zviditelňují,nakrucují a lžou dnes a denně v médiích a přitom máme tak úžasné naděje,jako jste právě Vy!!Co s tím hodláte dělat,vážený pane doktore a co můžeme dělat my??!! Vaše stálá fanynka J.Vávrová.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.03.2016 18:33:47 - JUDr. Miroslav Antl
 Fakt MOC DĚKUJI za milá slova – a za důvěru i podporu, vážená paní Jano! Ale já si myslím, že už jsem dost „vysoko“ – a tím spoustě lidí vadím. K tomu, aby se člověk dostal například do exekutivy, nestačí je důvěra voličů, ale zejména přízeň stranických sekretariátů, resp. jejich vedení – a tu já určitě nemám. Mimo jiné i pro své vystupování, neměnné názory a neústupnost. To nikomu nevyhovuje. Takže já jsem rád tam, kde jsem – a děkuji všem, kteří mi k tomu pomohli v rámci voleb…

Mějte pohodové, radostné a zdravé Svátky jara – a celé jaro! 

Pokud možno bez politiky a znepokojujících zpráv.


S úctou 

Miroslav Antl