JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2016 15:04:10 - Elissa

Migrantům soc. dávky vyšší, než-li jsou důchody

Dobrý den, jednotný azylový systém, který navrhuje EK také zahrnuje jednotné sociální dávky. Zřejmě skvěle vymyšlená metoda, jak udržet tyto lidi v zemích, do kterých se tak moc nehrnou. Umíte si to představit? Migrant bude brát za nic více, než-li průměrný český důchodce, který celý život pracoval? Více, než-li je příjem většiny pracujících lidí v ČR? Více, než-li mají naši lidé, kteří se ocitnou na dávkách? Co má tohle znamenat, to je už opravdu nový rasistický diktát, ze strany Německa! A světe div se, opět zaměřen na likvidaci národních států. Pane senátore, dá se s tímhle něco vůbec dělat? Není lepší sbalit kufry, dokud je čas a utéci z EU? Děkuji a přeji pěkný den. Eliška

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.04.2016 12:45:50 - JUDr. Miroslav Antl
Paní Eliško, máte naprostou pravdu – a já s tímto přístupem EU rovněž hluboce (a nahlas) nesouhlasím. Doufám, že ke schválení nakonec nedojde pro odpor některých států Evropské unie, zejména z tzv. Visegradské čtyřky. Bude věcí české vlády, jak se k tomu postaví – a chci věřit, že takový systém razantně odmítne. Předpokládám, že bychom tuto věc projednávali i v naší parlamentní komoře – a že by ji senátoři odmítli… Já tedy určitě. Ostatně své jednoznačné a neměnné názory průběžně publikuji nejen na stránkách PL, ale i ve speciální „uprchlické složce“ na svém webu: www.miroslavantl.cz – a na Fcb (i jinde). Přeji Vám hlavně zdravé dny plné optimismu…!