Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2016 12:26:13 - Theodora

Uprchlické děti

Dobrý den, použila jsem v diskuzi jako argument Váš článek uveřejněný na PL(odkaz:http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Senator-Uprchlicke-deti-zahazovaly-cukrovinky-protoze-byly-ceske-Odmitaly-obleceni-protoze-neni-znackove-I-zvire-ma-u-muslimu-vetsi-hodnotu-nez-zenska-421017). Později mi bylo sděleno diskutujícím, že zjišťoval podrobnost o akci a dozvěděl se, že zmíněná posádka humanitární pomoci v Rakousku vůbec nebyla, natož aby tam viděla to, co článek popisuje. Byla jsem tedy nařčena z šíření nepravdy. Ráda bych Vás poprosila, zda byste mohl uvést věci na pravou míru. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2016 9:56:40 - Jaroslav Doubrava
 Dobrý den. Nebyl to můj článek, ale zkušenost přímého účastníka této cesty. Nemyslím si, že by někdo, kdo se cesty nezúčastnil. Je v něm mnoho detailů. které mne přesvědčily, že to tak bylo. Ostatně podívejte se na videa ukazující, jak ti "chudinky" údajně přicházející z válkou ničených oblastí odhazují potraviny a pití do kolejišť, do kontejnerů a pod. I tyto záběry považuji za důkaz pravdivosti popisu cesty přímým účastníkem. Děkuji za dotaz a přeji hezké dny. Jar. Doubrava