PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2016 9:30:06 - Jaroslav Kotlár

IX sjezd.

Jen jsem se chtěl zeptat jaké máš plány kdybys jsi se stál předsedou strany KSČM?A jaké změny bys udělal?A jakou práci očekáváš od předsedů OV.Děkují ti za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2016 23:39:00 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Prvními větami se tážeš hodně do šířky. Odbýt to pár odstavci by byla neslušnost. Těsně před sjezdem mi podobné otázky kladou i novináři. Dneska z Hospodářských novin (má to vyjít ve čtvrtek snad na celou stranu). Ve středu před polednem mne zve na půlhodinovou debatu Český rozhlas. Právě jsem dostal spoustu otázek od Parlamentních listů. Rozhovor vyjde tento týden. Mohu-li poprosit, udělej si obrázek i z těchto zdrojů (kromě dřívějších rozhovorů na PL i odpovědí na podobné otázky už dřív).

Na předsedech OV leží stále větší břemeno. Je potřeba jim víc pomoci, a ne na ně svádět i to, zač zodpovídá centrum. Nejvíc ze všeho jim pomůže aktivnější, údernější obraz strany všude tam, kde dostáváme slovo před statisíci i milióny lidí. A samozřejmě i podstatně lepší „výzbroj“ informacemi, fakty a argumenty, aby měli co možná převahu nad politickými konkurenty.