PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.05.2016 13:47:45 - Elissa

Propaganda

Dobrý den, měla bych na Vás takový spíše filozofický nebo možná i psychologický dotaz. Už nějakou dobu si lámu hlavu nad dnešními novodobými Goebbelsi a jejich metodami. Jsem přesvědčena, že dnešní "prozápadní" propagandu buď řídí naprostí hlupáci nebo je něco úplně jinak, ale jak mi ještě nedochází. Vždyť přeci není možné, aby byli opravdu tací slepí ignoranti, aby neviděli, že jejich protiruská a proamerická propaganda má naprosto opačné účinky. Vymýšlejí naprosté šílenosti, jako naposledy v USA kde budou "bojovat s Ruskou propagandou" nebo i u nás, kde ministr Chovanec přišel s průhledným, údajně protiteroristicky založeným auditem, který má zároveň bojovat s "propagací cizí moci" (všichni víme, o jaké moci je řeč, že). Přes všechna tato "opatření" nebo právě díky nim prozápadní propaganda přináší naprosto opačné ovoce, než se snaží. To jim opravdu nedochází, že každá akce je následována reakcí, že čím víc pomlouvají Putina, tím víc k němu budou lidé vzhlížet? Děkuji za Váš názor.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.05.2016 6:09:52 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Vzít někdo onu „propagaci cizí mocnosti“ vážně, velevážený mediální „mainstream“ by přišel skoro o všechny redaktory. Diluviální rusofobie je skutečně půvabně kontraproduktivní.