Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2016 18:55:27 - Vizionář

Babišovo manažerské selhání

za protikuřácký zákon by nechal padnout vládu. Co si myslíte o jeho neodpovědném uvažování ? Je dobré, když ministerstvo financí řídí člověk, který nedokáže ovládat emoce a v krizích propadá histerii ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.05.2016 10:04:28 - Ing. Jiří Dolejš

Pokud bych hledal kořeny koaličního nesouladu, tak spíše v mocenských ambicích než v nepovedené debatě n téma zda má být v českých hostincích zřízena "izbička pre fajčiarov". Kouření samozřejmě zdravé není a z toho důvodu už regulováno je -  jestli se tato regulace ještě upraví určitě není pro přežití vlády to klíčové. Kvůli tomu vlády nepadají. Tahle koalice z donucení prostě i zde osvědčila jistou impotenci.  

Od vlády bych ale čekal prioritně řešení závažných problémů jako je OKD, nízké mzdy našich pracujících, podfinancované kraje a neschopnost čerpat evropské dotace či zdanit důsledně velké fírmy , ale i trestní oznámení na ministerstvu financí.  Kličkování kolem tématu zdanění finančních výplat  církví, výraznější valorizace zejména nízkých důchodů atd také vypovídají o tom jak se v této koalici vládne.