Adamovská Johnovi: Nezklam lidi tak, jako jsi zklamal mě

22.11.2010 17:19

Populární herečka Zlata Adamovská dnes v pražském knihkupectví Bux křtila svou autobiografii. Hvězda seriálu Ordinace v Růžové zahradě, která vytvořila v divadle mnoho nádherných rolí, je pro média zajímavá nejen jako velká dáma šoubyznysu, ale také jako bývalá partnerka ministra vnitra a vicepremiéra Radka Johna (VV). Ačkoliv Adamovská na Johna nijak nenasazuje, z jejích slov v knize je cítit určité zklamání.

Adamovská Johnovi: Nezklam lidi tak, jako jsi zklamal mě

Vztah Zlaty Adamovské a Radka Johna se rozpadl začátkem letošního roku vinou bulvárních médií, která náhodou zjistila, že John před manželkou tajil osm let nemanželskou dceru. Pro Zlatu to bylo sousto, které nebyla schopna skousnout.

"Tady přece nejde v první řadě o nevěru, ale o to, že léta lhal. Bude muset lidem dokázat, že to se svou novou prací (politikou) myslí vážně. Dát voličům najevo, že je nechce zklamat. Držím jim palce, aby je nezklamal, tak jako mě," uvedla Adamovská v publikaci, kterou sepsala se spoluautorem Jakubem Hladkým.

FOTOGALERIE ze křtu knihy ZDE

Může něco dokázat i v politice

Jako politika svého bývalého partnera hodnotí herečka kladně. "Je velmi inteligentní, má smysl pro spravedlnost. Proto to, co jej zajímá a v čem chce uspět, napne všechny síly. Do čeho se pustí, v tom byl úspěšný. Scénáře, knihy, reportáže, všude zanechal nesmazatelnou stopu. Myslím, že by se mu mohlo podařit i v politice něco dokázat a změnit. V tom mu věřím. Ovšem nesmí dělat chyby," vyjádřila se.

Na ministerské schopnosti Radka Johna má odlišný názor týdeník Reflex. Podle jeho posledního vydání Johnovi chybí manažerské a organizační schopnosti a svou funkci nezvládá. Důkladný osmistránkový rozbor osobnosti Radka Johna následně pro ParlamentníListy.cz mediální odborník Tomáš Böhm označil za neobvyklý.

Minulý týden agentura STEM uveřejnila průzkum, podle kterého obliba ministra Johna u veřejnosti setrvale klesá.

John má smysl pro humor 

V minulosti byli John a Adamovská několikrát vyhlášeni párem roku. "Nikdo se nás na nic neptal. Zařadili nás do ankety a pak zavolali, že jsme vyhráli. Co na to říct? Když jsme spolu začali bydlet, přišel pošťák a říkal Radkovi: Tady mi to, pane Adamovský, podepište. On byl kluk v džínách, s fousama, kterého jsem si namluvila jako novináře z Mladého světa. A bydlel s tou Adamovskou, co byla slavná ze Sanitky," zmiňuje v knize Adamovská mimojiné i své účinkování v populárním seriálu z 80. let.

John Adamovské učaroval svým charisma a smyslem pro humor. "Život bez humoru si nedovedu představit a Radek jím vždycky oplýval. Navíc byl skvělý vyprávěč. A má obrovský smysl pro pointu. Život s ním byl už tenkrát hodně napínavý. Čekala jsem na něj třeba před domem, kde dělal ve sklepě rozhovory s narkomany a měla jsem za úkol přivolat pomoc, kdyby se do určité doby nevrátil," píše Adamovská.

John na své ženě nejvíce oceňoval její oči. "Oči, oči a oči. A pak vnitřní síla. Dávno není ta vesnická dívka. Dnes je to osobnost, kterou nic nezlomí," vyznal se v minulosti John a přiznal, že největším problémem vztahu byla oboustranná snaha dominovat.

Čtěte také:
Adamovská vymetla Johna z domu, přiznala bulváru
Adamovská brání Johna: Radek je bezchybný, novináři mu škodí

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…