AČRA MK: Zlatá pecka letos opět také s akademickou porotou

24.07.2018 14:15

Zlatá pecka bude hledat již po čtyřiadvacáté to nejlepší, co v české a slovenské reklamě za uplynulý rok vzniklo. Vše bude v rukách ctihodných porotců v čele s předsedy poroty bratry Cabany.

AČRA MK: Zlatá pecka letos opět také s akademickou porotou
Foto: red
Popisek: Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace

  • Zlatá pecka letos opět také s akademickou porotou
  • Dvojjediný předseda poroty - bratři Cabanové: kdo bude letos nejlepší?
  • Nejlepší herec v reklamě: Kdo letos sestřelí z trůnu Ivana Trojana?

Zlatá pecka se drží tradičního formátu soutěže, kdy porotu tvoří ti nejlepší tvůrci z filmové, mediální a reklamní branže. Již v 27. listopadu zasedne v jednotlivých porotách řada špičkových osobností různých kreativních profesí, například držitelé několika Českých lvů střihač Alois Fišárek, kameraman Vladimír Smutný, fotograf a režisér Adolf Zika, producent Viktor Tauš, maskérka Andrea McDonald a další, kteří budou hodnotit to nejlepší, co nám reklamní tvorba v uplynulém období přinesla.  Na výherce čeká dvacítka „Zlatých pecek“, zvláštní ceny a zajímavou sondou do estetiky reklamní tvorby bude letos opět akademický pohled poroty složené ze zástupců Vysoké školy kreativní komunikace. Tak nezapomeňte přihlásit do Zlaté pecky to nejlepší, co máte. Přihlásit se můžete ZDE.

A protože reklama bez skvělých herců nemůže existovat, opět se dozvíme, kdo získá cenu Nejlepšího herce v reklamě. V loňském roce se hlasování zúčastnilo více než 11.000 respondentů. Zapojit se může každý vyplněním krátkého dotazníku ZDE.

Více na www.acra-mk.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…