Valná hromada AČRA MK přijala nové členy. Pavel Brabec opět potvrzen ve funkci prezidenta

14.06.2018 21:12

Farma Michael přivítala letošní volební valnou hromadu Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace (AČRA MK), která sdružuje své členy již 26 let a je tak od roku 1992 nejstarším profesním sdružením.

Valná hromada AČRA MK přijala nové členy. Pavel Brabec opět potvrzen ve funkci prezidenta
Foto: red
Popisek: Asociace českých reklamních agentur a marketingové komunikace

Představily se dvě nově přijaté společnosti AGRS, a.s. – především specialista na sportovní marketing a Publishers s.r.o., která se věnuje zejména kreativní a kontentové tvorbě. Jejími klienty jsou například VARTA, Spinflo, UNIHOC, Zone, Xerox, MALL CZ, Evropa 2, FTV PRIMA, nebo ŠKODA AUTO.

V tajné volbě byl zvolen na další funkční období prezidentem Pavel Brabec, viceprezidentem Roman Němec, členové prezidia František Kolář, Roman Pešír, Martin Potůček, Zdeněk Navara, Štěpán Wolde a revizorem Fero Hanton.

Valná hromada tradičně bilancovala i plánovala. Mimo standardního servisu pro své členy bude asociace pořádat již 24. ročník soutěže kreativity v reklamě Zlatá pecka (příjem přihlášek již zahájen: http://www.zlatapecka.cz/), ve spolupráci s Českou televizí a dalšími partnery odbornou konferenci o digitalizaci, médiích a tvorbě DIGIMEDIA.

Program jednání také zpestřil Jaroslav Efler, National Sales Manager PI & EI prezentací společnosti FUJI FILM a Vysoké školy kreativní komunikace, kterou představil její rektor Milan Medek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…