ČEZ Distribuce: Žádné plánované odstávky elektřiny přes vánoční a novoroční svátky

18.12.2021 22:13 | Aktualizováno

Jako každoročně, i letos stanovila ČEZ Distribuce zásady pro vypínání zařízení distribuční soustavy v předvánoční a novoroční době, což jistě uvítají všichni její zákazníci. Omezení odstávek elektřiny začíná již v předvánočním období a pokračovat bude dále ke konci roku. Během vánočních svátků nebude probíhat žádné plánované vypínání.

ČEZ Distribuce: Žádné plánované odstávky elektřiny přes vánoční a novoroční svátky
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Nic by tak nemělo ohrozit rozsvícení vánočních stromečků ve všech domácnostech na zásobovacím území ČEZ Distribuce. Její zákazníci by svátky měli prožít v příjemné vánoční atmosféře v poklidu svých domovů, bez omezení dodávek elektrické energie.

V době od 15. 12. 2021 do 1. 1. 2022 nebudou prováděny práce, které je možno vzhledem k jejich charakteru přesunout na jiné období. „Jedná se zejména o práce spojené s údržbou nebo výstavbou distribučního zařízení“, říká Radim Černý, místopředseda představenstva ČEZ Distribuce. „Uvedené zásady se netýkají vypínání v případě kalamitních a dalších mimořádných situací, kdy je pro odstraňování následků poruch nezbytně nutné distribuční zařízení vypnout“, dodává Černý.

Víte, že o odstávkách elektřiny vás můžeme informovat sms či e-mailem? Odstávka proudu už vás nikdy nepřekvapí. Stačí se jednoduše zaregistrovat. Zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …