„Bílí Evropané nahrazeni migranty. Záměrně.“ A zapojil se Elon Musk

29.04.2024 12:15

Konzervativní komentátorka Eva Lotte Louise Vlaardinerbroeková z Nizozemí vystoupila na konzervativní konferenci CPAC v Maďarsku. A pronesla projev, který by podle jejího názoru měli slyšet všichni Evropané. Konstatovala v něm, že EU jako celek nelze reformovat a je třeba ji zničit, protože pokud nebude zničena Evropská unie, dojde ke zničení národů jednotlivých členských států. Miliardář Elon Musk její myšlenku rozvedl ještě dál. Mimo hranice EU.

„Bílí Evropané nahrazeni migranty. Záměrně.“ A zapojil se Elon Musk
Foto: thinkstock.com
Popisek: Uprchlíci z Afriky, ilustrační foto

Nizozemská pravicová komentátorka Eva Lotte Louise Vlaardinerbroeková promluvila na setkání konzervativních sil CPAC a na sociálních sítích napsala, že svými slovy vzbudila značný poprask především v mainstreamových médiích. Na konferenci v Maďarsku totiž EU označila za totalitní a prohlásila, že jediným řešením je totální zničení této instituce.

„Tady to je! Celý projev, který jsem přednesla na CPAC v Maďarsku, po kterém establishment ztrácí zdravý rozum,“ napsala ke svému projevu na sociální síti X.

„Řekla jsem velkou pravdu. Velké nahrazování (bílých občanů migranty z odlišných kultur – pozn. redakce) už není jen teorií. Je to realita. Bílí Evropané jsou ve svých zemích nahrazováni stále zrychlujícím se tempem a bude to znamenat konec naší civilizace, pokud věci nezměníme,“ nechala se slyšet Louise Vlaardinerbroeková.

Vlaardinerbroek na konferenci CPAC v Maďarsku

„V Londýně byli pobodáni čtyři lidé v časovém rozpětí pouhých 42 hodin. V Paříži se stovky afrických migrantů bouřily v ulicích. A v Brigelotu, také ve Francii, byl do základů vypálen další kostel. A to, dámy a pánové, jen pár incidentů za pár dní na našem krásném kontinentu. Ale všichni víme, že tyto incidenty už nejsou incidenty. Jestli je jedna věc jistá, je to, že víme a naše vlády také vědí, že existuje souvislost mezi masovou migrací a zločinem,“ pronesla konzervativní komentátorka na konferenci.

Nová evropská realita je podle jejího názoru plná znásilňování, útoků nožem, střelby na ulicích, vraždění, a to dokonce i formou stínání hlav.

Tuto situaci podle ní předvídal už Samuel Huntington ve své knize o Střetu civilizací před čtvrt stoletím, když psal, že příští velký konflikt se neodehraje mezi bohatými a chudými, ale mezi lidmi patřícími k různým kulturním entitám.

„A nejhorší na tom je, že se nám jako společnosti zdá, že jsme k tomu začali být lhostejní. Když další bílý chlapec nebo bílá dívka zemře rukou imigranta, můžeme kroutit hlavou. Mohli bychom si povzdechnout. Můžeme se dokonce na minutu nebo dvě zlobit. A pak pokračujeme ve svém životě,“ poznamenala Vlaardinerbroeková.

„Opravdu přijímáme novou realitu, kterou pro nás naši globalističtí vůdci mají na mysli?“ zeptala se.

Pokud evropská společnost půjde dál po stejné cestě, je podle komentátorky odsouzená k zániku.

„A to je to, že pokud se nic nezmění, pokud nezačneme vážně bojovat za náš kontinent, za naše náboženství, za naše lidi, naše země, pak tato doba, ve které žijeme, vejde do dějin jako doba, ve které západní národy již nemusely být napadeny nepřátelskými armádami, aby mohly být dobyty. Tato doba se pak zapíše do dějin jako období, kdy vetřelce aktivně pozvala zkorumpovaná elita. A nejenže tato zkorumpovaná elita pozvala nepřítele dovnitř, ale donutila za to zaplatit i původní obyvatelstvo. Každý, kdo má oči, to vidí,“ hřímala u řečnického pultíku.

Poté předložila několik čísel. Neprozradila však, ze kterých zdrojů cituje.

Amsterdam podle ní v současnosti tvoří 56 % migrantů. Haag, 58 % migrantů. Rotterdam, téměř 60 % migrantů. „A samozřejmě většina těchto přistěhovalců pochází z nekřesťanských, nezápadních afrických a blízkovýchodních zemí. Závěr? Ve většině našich měst je nizozemská populace již přečíslena,“ prohlásila.

 

 

V Londýně podle ní žije 54 procent migrantů a v Bruselu je to podle jejího názoru dokonce 70 procent. Z toho lze podle ní dovodit, že původní obyvatelstvo Evropy už je nahrazováno migranty, i když to vládnoucí třída v EU popírá.

A to je podle ní také důvod, proč evropské elity nenávidí Maďarsko. Mají totiž šanci srovnat starý evropský stát s malým množstvím migrantů na jedné straně a státy s mnoha migranty na straně druhé. Mohou porovnat, jak se v těchto dvou odlišných typech zemí žije.

„Jejich vizí budoucnosti je neoliberální, nepoznatelná Evropa, kde se každé město stává něčím podobným Bruselu, ošklivým, špinavým, nebezpečným, nulovou sociální soudržností, kde se budovy neustále staví a zdá se, že nikdy, nikdy nebudou dokončeny,“ popsala svůj pohled na počínání bruselských byrokratů.

A právě kvůli tomuto chování musí být podle jejího názoru EU zničena. Jinak zničí staré evropské národy.

Pozastavila se také nad tím, že stejní bruselští úředníci dnes volají po obhajobě suverenity Ukrajiny.

„Není to legrační, jak ti samí lidé, kteří narušují naši národní suverenitu a rádi to dělají, to všechno dávají tamním eurokratům, že tito lidé nám nyní říkají, že musíme utratit miliardy a miliardy eur na národní suverenitu Ukrajiny?“ ptala se. „Je to vtip, upřímně, a je to dost nemocný, drahý a nebezpečný vtip,“ vyložila svůj pohled na věc. A vysloužila si potlesk.

Majitel sociální sítě X Elon Musk zašel v úvahách o přílivu migrantů nejen do Evropy ještě dál.

„Problém s ‚teorií velké náhrady‘ je v tom, že neřeší základní problém nízké porodnosti. Rekordně nízká porodnost vede k populačnímu kolapsu v Evropě a ještě rychlejšímu populačnímu kolapsu ve většině Asie. Imigrace je v Asii nízká, takže žádná ‚náhrada‘ neprobíhá, země se prostě zmenšují. Pokud se to neobrátí, pak všechny země na Zemi s nízkou porodností budou prázdné od lidí a upadnou do záhuby, jako pozůstatky mnoha dávno mrtvých civilizací,“ napsal Musk na síti, kterou vlastní.

Elon Musk promlouvá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ta komentátorka z Nizozemí, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseHonzaSouček , 29.04.2024 13:27:57
má naprostou pravdu a popsala to naprosto přesně. Je nám dnes podsouváno, jak Rusko ohrožuje celou Evropu. Ale to není pravda, pravdou je, že Evropu ohrožují nejvíce bruselští politici typu von Leyenové. Ti odmítají řešit migrační invazi, ti ničí evropské hospodářství ve jménu klimanáboženství, ti v tomto jménu ožebračují evropské občany ve snaze je lépe kontrolovat a ovládat. Dnes je již zřejmé, že tohle je naplánovaný, organizovaný a realizovaný proces. Mnohé evropské země jsou jím tak zasažené, že zřejmě již pro ně není záchrany. Ty, které ještě ztracené nejsou, se bruselská věrchuška snaží silou a vydíráním donutit k vlastní sebezáhubě také. Evropa umírá a my její smrti bezmocně přihlížíme.

|  13 |  1

Další články z rubriky

„Práce neziskovek a médií.” Ze Slovenska po postřelení Fica

16:38 „Práce neziskovek a médií.” Ze Slovenska po postřelení Fica

Tak dlouho dělali svými kecy ze slovenského premiéra hrozbu pro demokracii, až jeden idiot uvěřil, ž…