Česká obchodní inspekce: Vstup do kasina mladistvým zakázán

24.06.2018 15:01

Česká obchodní inspekce Ústeckého a Libereckého kraje uskutečnila mimořádnou kontrolní akci zaměřenou na zákaz vstupu mladistvých do kasin a zákaz prodeje alkoholu těmto osobám. Ze dvou provedených kontrol byl v jednom případě umožněn vstup do kasina osobě mladší 18 let.

Česká obchodní inspekce: Vstup do kasina mladistvým zakázán
Foto: Česká televize
Popisek: ČOI

Inspektoři regionální inspekce ČOI provedli na základě podnětů spotřebitelů 2 kontroly, které se uskutečnily za účasti mladistvých figurantů. Šetřením byl prokázán vstup osobám mladších 18 let do herního prostoru bez jakéhokoliv omezení a registrace. Alkohol figurantům prodán nebyl. Registrováni nebyli rovněž inspektoři ČOI, kteří vstoupili do herního prostoru. Zjištění týkající se porušení zákona o hazardních hrách, který ukládá provozovatelů zákaz vstupu mladistvých a neprovedení registrace (č. 186/2016 Sb.), bylo předáno Celnímu úřadu, v jehož spolupráci byla kontrola provedena. Dále proběhlo šetření v pivnici, kde se prodej alkoholu a cigaret mladistvým nepotvrdil. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…