Česká televize: Tři benefiční speciály pořadu Kde domov můj? s Romanem Šmuclerem a Bárou Štěpánovou

15.10.2018 21:54

Kvízový pořad Kde domov můj? se vůbec poprvé propojuje s charitou. Výtěžek ze tří speciálních dílů poputuje organizacím Život 90, Dejme dětem šanci a Nadačnímu fondu Mathilda.

Česká televize: Tři benefiční speciály pořadu Kde domov můj? s Romanem Šmuclerem a Bárou Štěpánovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Soutěžit bude vždy jedna známá osobnost proti zaměstnancům a klientům vybrané neziskové organizace. Jak se bude dařit Romanu Šmuclerovi, Báře Štěpánové a Janu Čenskému uvidí diváci poprvé ve středu 17. října od 18:25 na Jedničce České televize.

V prvním dílu bude na otázky moderátora Aleše Hámy odpovídat Roman Šmucler společně s lidmi z obecně prospěšné společnosti Dejme dětem šanci. „Do televizní soutěže jsem šel s takovou důvěrou k dámám, které pomáhají dětem z dětských domovů, že jsem si ani nenastudoval pravidla, což je na výsledku vidět. Ale co by člověk neudělal pro dobrou věc. A ještě jsem si po letech vyzkoušel, jak vystresovaní jsou soutěžící, které jako moderátor tu a tam sám stresuji,“ popisuje natáčení Roman Šmucler.

O peníze pro nadační fond Mathilda pak ve středu 31. října zabojuje Bára Štěpánová: „Nejsem soutěživá a sama za sebe bych nikdy do podobné soutěže nešla, ale jsem tu, protože miluju psy a obdivuju Mathildu Nostitzovou i Luboše Krapku za to, co co dělají pro lidi s těžkým zrakovým postižením.“

Poslední charitativní díl pořadu Kde domov můj? je na programu 14. listopadu. Věnován je neziskové organizaci Život 90 pomáhající seniorům. Za soutěžní pultík se postaví herec Jan Čenský. Jakou částku nakonec organizace dostanou, bude záviset nejen na šikovnosti hráčů, ale i na počtu zaslaných DMS zpráv a v neposlední řadě i na sponzorských darech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…