Helena Vondráčková natočila reklamu s kadeřníkem Tomášem Arsovem! Stala se tváří jeho vlasové kosmetiky

21.06.2021 12:46 | Tisková zpráva

Legendární zpěvačka Helena Vondráčková je novou tváří vlasové kosmetiky Tomas Arsov Hair Care. Pro kampaň ji oslovil přímo Tomas Arsov, který rozšiřuje portfolio svého působení na českém trhu.

Helena Vondráčková natočila reklamu s kadeřníkem Tomášem Arsovem! Stala se tváří jeho vlasové kosmetiky
Foto: Agentura MM
Popisek: Helena Vondráčková a Tomáš Arsov

"Motivem této kampaně je ukázat, že Tomas Arsov nejsou jen profesionální kadeřnické služby, ale že se zaměřujeme i na vývoj profesionální vlasové kosmetiky. A nejen to, právě jsme na trh uvedly i parfémy," prozradil Arsov.

Se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou v minulosti několikrát spolupracoval a když přemýšlel nad tváří kampaně pro vlasovou kosmetiku, měl ihned jasno. "Helenu jsem si vybral pro její profesionalitu. Těžko bychom v Česku hledali hvězdu na takové úrovni, jako je právě ona. Vybral jsem si ji pro její ženskost a symbol mládí. Má obrovský sex-appeal. Velmi si vážím toho, že moji nabídku přijala. Fotografie i připravené reklamní spoty vypadají nádherně," doplnil.

Vondráčková

"Nabídka jednoho z našich nejlepších vlasových stylistů mne potěšila. Měla jsem možnost se s celou řadou vlasové kosmetiky Tomase Arsova poznat a je úžasná. Reklamní spoty jsem natáčela i na jeho parfémy. Jejich vůně mne okamžitě oslovila," dodala zpěvačka, která se po nafocení kampaně vrátila na hudební scénu. Po úspěšném koncertě v karlínském divadle ji 2. července čeká open air koncert na hradě Křivoklátě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…