Nemovitostní fond Arete Invest získal ocenění Czech Top 100

18.06.2018 13:17

Arete Invest, český rychle rostoucí fond zaměřený na investice v oblasti nemovitostí, získal minulý týden na slavnostním večeru ve Španělském sále Pražského hradu prestižní ocenění Czech Top 100 – Zvláštní cenu za dynamické zhodnocení kapitálu a transparentnost v oblasti nemovitostních investičních fondů.

Nemovitostní fond Arete Invest získal ocenění Czech Top 100
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský hrad

„Zvláštní ocenění od Czech Top 100 jsme obdrželi již loni, a to za inovace a transparentnost na českém investičním trhu. To, že jsme naši pozici obhájili a získali další ocenění, které již odráží i výnosnost fondu, nás opravdu těší a jsme na to velmi hrdí. Během několika let fungování se nám totiž podařilo dosáhnout obrovského úspěchu a zařadit se po boku největších českých firem,“ uvedl Lubor Svoboda, spoluzakladatel a předseda správní rady fondu Arete Invest.

Fond Arete Invest je zaměřený na investice do dokončených a již pronajatých komerčních nemovitostí, které generují pravidelné výnosy v podobě nájmů. Díky tomu nabízí svým investorům nadprůměrné zhodnocení investic – hrubý výnos podfondu činil za loňský rok přes 44 %. Investorům jsou k dispozici průběžné hotovostní distribuce ve výši až 6 % ročně vyplácené na čtvrtletní bázi. Arete Invest se drží čtyř základních principů – své odbornosti, hmatatelnosti investic a jednoduchosti a otevřenosti vůči svým investorům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…