Povodí Vltavy: Oznámení provozovatele Kempu Radava

25.05.2021 21:20

Povodí Vltavy, státní podnik, obnovilo provoz Kempu Radava v obci Kovářov, s účinností od pondělí 24. 5. 2021, za dále uvedených podmínek.

Povodí Vltavy: Oznámení provozovatele Kempu Radava
Foto: Povodí Vltavy
Popisek: Povodí Vltavy

Vážení,

dovolujeme si Vás informovat, že v návaznosti na usnesení vlády č. 471 ze dne 17. 5. 2021, bude od 24. 5. 2021 Kemp Radava otevřen, přičemž Kemp Radava bude možné využívat pouze za splnění níže uvedených podmínek.

V souladu s článkem 5 přílohy č. 1 usnesení vlády č. 471 ze dne 17. 5. 2021, je umožněno od 24. 5. 2021 poskytovat ubytovací či jiné služby v Kempu Radava pouze:

Osobám, které nemají klinické příznaky onemocnění COVID-19 a současně prokáží splnění některé z následujících podmínek, tedy prokáží, že
       a) absolvovaly nejdéle 48 hodin přede dnem nástupu na ubytování RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-Cov-2 s negativním výsledkem nebo POC test na přítomnost antigenu viru SARS-Cov-2 s negativním výsledkem; tyto osoby lze ubytovat nejdéle 7 dnů, pro prodloužení pobytu musí opětovně splnit uvedenou podmínku nebo na místě podstoupit preventivní antigenní test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-Cov-2, který je určen pro sebetestování nebo povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou, s negativním výsledkem, nebo
       b) jim byl vystaven certifikát Ministerstva zdravotnictví ČR o provedeném očkování proti onemocnění COVID-19, a od druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku uplynulo nejméně 14 dní, nebo od aplikace první dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku uplynulo nejméně 14 dnů, nebo
       c) prodělaly laboratorně potvrzené onemocnění COVID-19, uplynula u něj doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-Cov-2 nebo RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-Cov-2 neuplynulo více než 90 dní.

Anketa

Měli by se po návratu z dovolené testovat na covid-19 i Češi po očkování?

71%
24%
hlasovalo: 5768 lidí

S ohledem na výše uvedené bude setrvání či pobyt v Kempu Radava umožněn pouze osobám, které se prokáží potvrzením o splnění některé z podmínek uvedených v bodech a. – c. výše, vydaným poskytovatelem zdravotních služeb, Ministerstvem zdravotnictví nebo lékařem (dále též „Potvrzení“).

Osoby mající zájem o využívání Kempu Radava proto musí předložit Potvrzení dle výše uvedeného na recepci Kempu Radava, a to bezodkladně po jejich příjezdu do Kempu Radava, v provozní době recepce: Po – Pá 7:30 - 14:30 hod., So – 8:00 - 15:00 hod (dále jen „Provozní doba recepce“). V případě příjezdu do Kempu Radava v čase mimo Provozní doby recepce jsou tyto osoby povinné prokázat se Potvrzením nejpozději následující den (nebo v případě příjezdu v sobotu následující pondělí) po příjezdu, v Provozní době recepce.

Současně musí osoby využívající Kemp Radava opakovaně vždy po uplynutí 7 dnů jejich pobytu v Kempu Radava (i) předložit potvrzení o splnění podmínky uvedené v bodě a. výše, vydané poskytovatelem zdravotních služeb, a to nejpozději v následující provozní den recepce a v Provozní době recepce nebo (ii) podstoupit antigenní test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-Cov-2, určeného pro sebetestování nebo povoleného Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou, s negativním výsledkem, a to nejpozději v následující provozní den recepce a v Provozní době recepce (dále též „Podmínky prodloužení pobytu“). V opačném případě budou muset tyto osoby Kemp Radava opustit.

Upozorňujeme, že v případě nepředložení Potvrzení dle výše uvedeného nebo nesplnění Podmínek prodloužení pobytu, nebude takovým osobám umožněn pobyt či setrvání v Kempu Radava.

S ohledem na uzavření kempu Radava v květnu 2021 v souvislosti s platnými protiepidemickými nařízeními bude vlastníkům objektů pro táboření poskytnuta sleva z poplatku za tento měsíc.

Více informací ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Doktorandů je nejméně za posledních dvacet let

20:48 Český statistický úřad: Doktorandů je nejméně za posledních dvacet let

Na vysokých školách v Česku se v roce 2023 vzdělávalo 308,6 tisíc studentů, z nichž téměř pětinu tvo…